Fitness

Opleiding personal coach

Leer stap voor stap hoe je sporters en hobbysporters motiveert en begeleidt. Schrijf je vandaag nog in en start meteen met deze boeiende opleiding personal coach.De opleiding personal trainer is hoofdzakelijk praktijkgericht. Bedoeling is dat je na de opleiding zelfstandig bewegingsbeperkingen kunt opsporen en … Vraag info bij Remotion Training en Motion Acadamy Personal trainer Mechelen


Welkom bij FlexFit Fitness Almere Trainen v.a. 2299!

FlexFit Fitness Almere Poort is een modern fitnesscentrum gelegen aan de rand van Almere Poort en goed bereikbaar voor bewoners uit Muziekwijk en Literatuurwijk. Met ruim 1500m² bieden wij een complete fitness, groepslessen en personal training. Met het brede sportaanbod dat wij beschikbaar hebben, vindt u vast en zeker wat u zoekt.

Het is een sfeervol fitnesscentrum waar persoonlijke aandacht en gezelligheid voorop staan en u kunt kiezen uit verschillende abonnementen. Bovendien kunt u na het sporten ontspannen aan onze stamtafel.

Bij FlexFit Fitness kunt u al sporten vanaf € 19,99 per maand!

Nieuwsgierig geworden? Kom snel langs of kijk verder op onze site om te ontdekken wat we te bieden hebben.

Welkom bij Klarita-Fit sportschool.

KLARITA-FIT is een sportschool speciaal voor vrouwen. Sporten in een geweldige groep met alleen vrouwelijke leden en alleen vrouwen die les- en begeleiding geven in de fitness.

Voor vrouwen van alle leeftijden is er wel iets te doen. Achtergrond, leeftijd, maar ook ervaring met fitness spelen geen rol bij KLARITA-FIT. Samen met uw vriendin, moeder of dochter kunt u nu eens eindelijk bezig zijn met uw gezondheid, lichaam en geest. Wacht daarom niet tot morgen, maar begin vandaag nog!

Sportstudio Share-Fit.

Wij zijn sportstudio Share-Fit, de gezelligste van de regio. Wij bieden het beste op het gebied van sport en een gezonde levensstijl. Bij ons kun je terecht voor een vele groepslessen, altijd gegeven door professionals. Je bent bij Share-Fit ook op het juiste adres voor verschillende danslessen of om gebruik te maken van onze vrije fitness ruimte. Je er staat nooit alleen voor bij Share-Fit, bij ons kun je terecht met al je vragen en helpen we je graag verder in de fitness ruimte met onze trainingsschema’s en begeleiding. Zo kun je meteen goed beginnen zonder blessures op te lopen.

Ook kun je in de Share-Fit app verschillende workouts en oefeningen vinden, zodat jij gegarandeerd resultaat behaalt! Daarnaast hebben we verschillende programma’s, deze zijn speciaal ontworpen om jouw te helpen je persoonlijke doelen te behalen. Zo hebben we ons 12 weken afvalprogramma Body-Fit, ons summer ready/after sun plan of de 1 op 1 begeleiding met onze personal trainer. Wij staan voor je klaar om jouw te helpen en resultaat te geven. Kijk snel verder op de site voor meer info, wil je een kijkje komen nemen, of een proefles volgen neem dan contact met ons op of kom langs!

TeamFit
Na een goeie training of fanatieke wedstrijd gaat er niets boven samen nagenieten in de kantine. Met lekker eten, natuurlijk, en voor ieder wat wils! TeamFit: zet zich in voor gezondere sportkantines. Ontdek hoe makkelijk en lekker het is en ga ervoor met zijn allen.

Cool 2B Fit.
Of heeft een zorgverlener gezegd dat het belangrijk is om te werken aan een gezond gewicht voor je kind? Dan is Cool 2B Fit iets voor jullie! Door kleine veranderingen in eet en leefgewoonten aan te brengen, kunnen de kinderen blijvend gewichtsverlies bereiken.

Sportschool Y-Fit Leiden: fitness, personal training groepslessen.
Variatie staat voorop en altijd begeleid door professionele instructeurs. Gezonde voeding bepaalt hoe je je voelt en eruitziet. Kan jij hulp gebruiken? Meld je dan aan voor onze cursus SUMMER” FIT, begeleiding in voeding en training inclusief personal training 5 WEKEN VOOR 60.

Sport Fit.
Bij aankoop van 4 SoYou maaltijdshakes ontvangt u de 5de helemaal gratis! U kunt uw 5 keuzes rechts. Sport Fit Maaltijd smoothie Vanille 2.0. Sport Fit Maaltijd Smoothie VanilleOnze Sport Fit maaltijd smoothie is speciaal ontwikkeld voor een. Veel gestelde vragen.